mandag, november 27, 2006

Lettlaget og trivelig fruktkake

En liten smakeprøve på forestillingen jeg har til helgen! Festlig liten sak.

LETTLAGET OG TRIVELIG FRUKTKAKE

5 dl mel
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin
4 ms (måleskjeer) sitronsaftnøtter
2 l Whisky

Ta frem en mellomstor bolle
Smak på whiskyen for å forsikre deg om at den er god. Hell den gjerne i et desilitermål og drikk. Repeteres.

Sett på elvispen.

Sjekk igjen whiskyen, om kvaliteten holder.

Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker og visp dette sammen.

Sjekk om whiskyen står seg ved å helle innpå enda et desilitermål.

Schteng av elvispen.

Knekk to høner og schleng disse i bollen, sammen med all den tøjkede fjukten.

Schett på elvispen igjen.

Hvis den tøjkede fjukten setter seg fast i bollen, grav den ut.

Smak deretter på whiskyen for å være sikker på at den fremdeles ikke har blitt schemt.

Etterpå schal du schile 2 ss schalt, eller noe schånt...
Det er forrestenikke schå nøye.

Schekk whiskyen… hikk.

Schil sitronsaften, legg til en matsche. Og så litt schukker, eller hva faen du måtte ha for hånden.

Schmør ovnen.

Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen.

Schleng bollen ut av vinduet, og schekk så whiskyen igjen.

Gå og legg deg. Hvem faen liker fruktkake, uanschett?

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden